BAKE D6

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE D6 - Resto Quality

zł18,191.70 BRUTTO
zł14,553.36 Tax included

zł11,832.00 netto


Save 20%
Lowest price: zł13,279.94 With tax
Quantity
Add to wishlist

Towar dostępny na zamówienie
question_answerAsk about product
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE D6 - Resto Quality

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE D6 - Resto Quality

I accept privacy policy rules  

Guarantee safe & secure checkout

Rodzaj
Piec elektryczny
Typ
komorowy
szamot
Szerokość [mm]
1130
Głębokość [mm]
1400
Wysokość [mm]
410
Napięcie [V]
400
Ilość komór
jedna

Opis:

  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 450°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
  • Możliwość dokupienia okapu i komory wzrostowej
  • Możliwość dokupienia podstawy z zamontowanymi kółkami (do wysokości podstawy, należy doliczyć wysokość kółek wynoszącą 14 cm)
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zamontowania kabla 3 m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x1400x410
  • Ilość komór: 1
  • Moc [kW]: 10,2
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-450
  • Waga [kg]: 129
  • Pojemność pizz: 6x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6/66
  • Podstawa pod piec ST 6/66
  • Górna płyta szamotowa MOD. 6 R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary STEAM 6
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D6 ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 450°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

 

Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia

16 other products in the same category: