Wysokość - H: 250 mm Głębokość - D: 700 mm Szerokość - W: 400 mm Zasilanie: prąd Częstotliwość: 50 Hz Pojemność - V: 10 l Moc elektryczna: 9 kW Karta gwarancyjna: 1 Marka: Stalgast Temperatura max.: 190 °C Wydajność na godzinę: 26 kg/h Ilość komór: 1 szt Napięcie zasilania [V]: 400 V Rok wydania certyfikatu gazowego/elektrycznego: 19 IP: 24 Masa: 28 kg
przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. P10%esy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii nowoczesny design ergonomiczne pokrętła panel przedni grawerowany laserowo kontrolki pracy oraz zasilania system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania zakres temperatur do 190°C system „zimnej strefy zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie bezpieczny spust frytury możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami wyposażona w kosz 210x350x110 mm opcjonalnie możliwość umieszczenia dwóch koszy w jednej komorze (2x - 105x350x110 mm) regulowane nóżki ~ 20 mm