Wysokość - H: 250 mm Głębokość - D: 700 mm Szerokość - W: 800 mm Zasilanie: prąd Częstotliwość: 50 Hz Pojemność - V: 20 l Moc elektryczna: 9 kW Marka: Stalgast Temperatura max.: 190 °C Ilość komór: 2 szt Linia: 700 Napięcie zasilania [V]: 400 V Masa: 50 kg
przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. P10%esy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii nowoczesny design ergonomiczne pokrętła panel przedni grawerowany laserowo kontrolki pracy oraz zasilania system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania zakres temperatur do 190°C system „zimnej strefy zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie bezpieczny spust frytury możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami wyposażona w 2 kosze 210x350x110 mm regulowane nóżki ~ 20 mm